f*ck.

har dykt ner i botten igen. ser fram emot fyra dagar utav helvete eftersom min pojkvän behöver space. typ. den fjärde dagen får vi prata för då fyller han tjugo. kul. Känner mig verkligen välbehövd i hans liv.
När han får mig att må dåligt tappar jag matlusten totalt. speciellt dem sakerna han sagt idag. så har bara ätit frukost. blir jag itvingad kvällsmat blir det upp med det igen. that's it. När jag är smal kommer han älska mig.

Kommentarer
Postat av: vet ungefär hur det känns

för typ 3 h sedan fick jag höra att min älskade älskade pojkvän ser mig mer som vän än flickvän just nu...tror han. Han ska fundera på vad han vill med allt och så ska vi prata igen på söndag...helt jävla värdelöst är det. så ja, jag lider verkligen med dig främling! hoppas det löser sig för er del

2010-05-16 @ 20:14:47
Postat av: Madde

Han kommer inte älska dig mer bara för att du blir smal. Det är DIG som han älskar inte din vikt. Försök att bli mer självständig. Vill han ha space, ge honom space. Tänk whatever! Du klarar dig själv, visa honom det också. Om jag vore du skulle jag fundera på om han är något att satsa på....men jag känner inte dig eller honom så mer än så kan jag inte uttala mig om!

2010-05-16 @ 21:14:29
URL: http://www.vagaleva.blogspot.com
Postat av: Anonym

jag tror han älskar dig även om du har några extra kg.<3

2010-05-18 @ 12:12:48
URL: http://caspians.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0