GOTT NYTT ÅR!

*trumvirvel*.................



FYRTIONIO.ÅTTA!!!! 49.8

Har inte sett fyran sedan i våras! SÅ JÄVLA GLAAAAAAAD!!!!!!! Perfekt början på nyårsafton! Bara det att klänningen blivit lite stor, men det fixar man väl till, jag klagar inte iallafall! Woho!

Gott nytt år!!

GOTT NYTT ÅR!

*trumvirvel*.................



FYRTIONIO.ÅTTA!!!! 49.8

Har inte sett fyran sedan i våras! SÅ JÄVLA GLAAAAAAAD!!!!!!! Perfekt början på nyårsafton! Bara det att klänningen blivit lite stor, men det fixar man väl till, jag klagar inte iallafall! Woho!

Gott nytt år!!

Mått

Just det, skulle bara uppdatera måtten där det minskats:
Midja: 63, nu 62
Lår: 51.3, nu 50.8-51 (mens just nu, blir lite svullen överallt då så är osäker)
Magen (bulan) 76, nu 74
Vet inte måttet under bulan
Höfter: 83, nu 81.5-81.8

puuuhhh..

Jag vet att jag inte uppdaterar ofta, kanske blir mer efter nyår. Men det betyder inte att det går dåligt, åh nej! :-)
Kvällsvikten är 50.3.
Jag har misshandlat min kropp för första gången idag. Och jag kommer aldrig göra det igen. Vissa av er skrattar säkert av att läsa det, men för mig var det ren tortyr.
Fick panik att jag vägde 50.9, var rädd att vågen inte skulle visa fyran imorgon som jag lovat mig själv. Så jag jag planerade att gå ut och gå läääänge senare nu ikväll. I stallet börjar föräldrarna prata om hur syrrans ätstörningar verkligen börjar visa sig igen, att hon nog väger mindre än mig, att hon är sjukligt smal osv.
Slag i ansiktet eller vadå?? Pallar inte höra att hon är smalare längre. JAG VET! Hon har aldrig varit smalare än mig, och nu är hon det, jag vet jag vet jag vet. Men sluta säg att jag inte kan bli så, för det kan jag, och jag är på god väg!
Så gick ut och gick när jag kom hem, spydde efter hälften av rundan, började planera att ta laxeringstub när jag kom hem. Gick raka vägen in till medicin skåpet och tog det. (Har aldrig gjort det för att få ut mat med mening, har tagit det vid förstoppning förr). Tog det. Satte mig på toan. GRÄT GRÄT GRÄT!!!!!!!!! Fick riktiga spasmaryck i magen. Visste inte var jag skulle ta vägen. Satt där i lätt 30 minuter innan allt var över. ALDRIG MER LAXERING FRIVILLIGT!!! Förstår mig inte på er tjejer som klarar av det. JAG HATAR DET! Och detta skriver jag nu för att påminna mig själv om att aldrig aldrig någonsin göra om det! Usch!
Så definationen av misshandlandet av kroppen var: Knappt ätit något, spy som en kalv, laxera....
Finns säkert ni tjejer som varit med om värre, men detta var så sjukt hemskt! Ligger helt skakis i sängen nu. Ska hämta ett glas vatten snart när jag återfått krafterna.
Tror nog jag får se fyran imorgon....... Ska skrika hallelulja och spela hög musik och vara så jävla glad då!!!
Börjar även morgonen med nyårsloppet med pappa, dock inget märkvärdigt, men roligt... 2,5 km. Inte långt, men lagom för mig som inte är en morgon människa! Haha!
Puss på er!

Julafton!!

JAG NÅDDE MÅLET FÖR JULAFTON!!!
Har inte sett nollan sedan den 17e augusti!!
50.9 JAG ÄR SÅ GLAD!
Nu är det bara målet för nyår som skall uppnås!
GOD JUL ALLA FINA TJEJER! <3

längtar efter fyran, ahh

Shit, jag har helt glömt av bloggen kände jag nu. Har haft fullt upp med skolarbete, julfix osv.
Jag väger just nu lite över 51 tror jag ungefär, och på julafton ska det ligga på 50,x. För jag måste se fyran på vågen tills nyårsafton annars dör jag.... typ.
Jag hade jätte gärna velat prata mer med er tjejer... Vem läser egentligen? Vad är ni för några? :-)
Kram!

13:26

Sådärja, hemma igen!
Helgen har varit helt fantastisk! Vi bodde på ett jätte fint hotell med en helt sjukt fin spaanläggning, så man kan ju säga att jag kände mig ordentligt utvilad.
Självklart skulle där finnas en liten nätt skinny tjej som spatserade runt där inne i bikini, sjukt snygg, blev sjukt avundsjuk... Aja... Satte bara igång min motivation mer!  
På lördagen gymmade vi som vi planerat, jag sprang i 30 min typ och gjorde massa magövningar efteråt! Skönt!
Fredag kväll åt jag kycklingsallad till kvällsmat, sen en nyttig hotellfrukost på lördagen, lunch på lördagen blev kyckligsallad igen och på kvällen åt jag någon konstig varm macka som jag inte åt upp hela på för den var inte så god. Sen söndagen hotellfrukost.
Där imellan har det väl slunkit ner någon lussebulle och lite så. Men det har gått ändå.

Morgonvikten i fredags var 51.0 exakt. Och jag glömde väga mig i morse, men skulle tippa på att jag kanske iallafall har gått upp 0.5 eftersom jag inte har tränat mer än på lördagsförmiddagen. Men ska träna ikväll så hoppas att resultatet blir hyffsat bra imorgon bitti :-)

Soo long!

Imorgon direkt efter skolan kör jag och älskling i nordlig riktning i några timmar! Hotell är bokat för två nätter på ett riktigt fint hotell, så det blir massa mys hela helgen och på söndag firar vi våran 1års dag. Så antagligen hörs vi igen på söndag kväll! Ska verkligen försöka sköta mig i helgen också... Vi har redan planerat att gymma på hotellet på lördagen, så det är ju ändå bra!
Tror nog att morgonvikten kan hamna runt 51,1-2 eller under, vet inte riktigt. Hoppas det iallafall!
Nu ska jag göra magövningar ;-) 
Som sagt, hörs efter helgen! Kämpa på fina tjejer!
Puss och kram

Mått:

Tänkte bara skriva in mina mått för skojs skull:
Midja: 63 cm
Lår: ca 51,3 cm
Vader: 30 cm
Magen (bulan?? haha): 76 cm
Precis under bulan: 81 cm
Höfter: 83 cm
Överarm: 25 cm
Underarm: 20 cm
Bröst: 86 cm (too big, vill ha 70b, inte 75c/d)
Aja, dem ska bli mindre i alla fall :-)

20.38

Jag har inte haft tillgång till att skriva här i bloggen eller att väga mig sedan jag skrev sist. Är lite orolig för imorgon, men vi får väl se vad den visar!
Igår cyklade jag 2 mil, sen red jag ut med min busiga ponny, idag har jag powerwalkat i 1 timme, hopptränat i 1 timme och ska snart göra magövningar!
Måste även vika alla mina kläder som ligger ÖVERALLT i hela rummet, örk! Hatar att jag är så o-ordningssam.
Idag sa bästis "Har du gått ner om låren gumman?" ... 1 cm bara... men det var kanske just dem jeansen som gjorde att det såg ut så.. 1 cm ska ju inte synas :-P
Dagens in:
F: 1 torr knäcke, clementin
L: Litet äpple, 1 knäcke, lite sallad
M: 2 ägg, någon skinkbit
Ö: Några pepparkakor, Haha jag är hopplös när det gäller pepparkakor! ... Och några godisar, usch dåliga mig!
Spydde också på eftermiddagen, vet inte varför, sjukt onödigt, men det kom ju upp en del. Aja...
Är det bara jag som har fått upp ögonen för denna snyggingen? Ah vad snygga ben hon har!

6 december

Hamnade på akuten idag. Har något jävla problem med min mage, har haft det ett bra tag nu. Sjukt irriterande! Men vissa dagar är det skönt att ha det också, för jag tappar aptiten, mår illa osv. Men när jag som idag får sjuka kramper så är det INTE roligt längre. Sjukt jobbigt! Men jag ska träffa en läkare senare i veckan för att verkligen få reda på vad det är. Är nog inne på min tredje vecka med magproblem... Läkarna bara tror att det är magkatarr hela tiden, det tror inte jag faktiskt.
Morgonvikten var 51.3 i morse med. Kändes bra! Har inte tränat något idag, mer än att gått runt ganska mycket på jobbet. Men det får gå för idag. Ska göra magövningar innan jag hoppar i sängen också, men det får vara det enda för idag!
Om nu någon läser, kan ni inte skriva era mål? :-)

Lördagskväll

I morse var vikten 51.3! Riktigt härligt! Så jag nådde mitt mål för denna veckan också, är verkligen stolt över mig själv att jag har lyckats två veckor i rad nu. Har gått ner 2 kg på 13 dagar. Vilket känns ganska stabilt ändå. Det gör mig inte jätte ont om vågen pekar något litet hekto upp efter som jag vet att jag har en hel vecka på mig att gå ner 1/2 kg. Så jag har klarat det i två veckor, nu ska jag klara det denna veckan med! Hoppas till och med på att det kan bli lite lägre eftersom jag ska iväg på fredag och över helgen med min pojkvän, så det blir nog bad och sånt då och då vill man ju se så fräsch ut som möjligt! ;-)
Dagens in: 1 mjuk macka med kalkon, 2 knäckebröd- torra, lite smått plock mat på en middag vi var på (tog inte allt för mycket, är lite halvt orolig för vågen imorgon men isåfall fixar jag till det under morgondagen! Måste tänka positivt!)
Dagens ut: Sprang i 30 min, red i 45 min, cyklade 4,5 km. Ändå ganska bra! Fast hade önskat att jag hade gjort allt det efter sista måltiden. Hatar när jag inte tränar efter jag har ätit sista måltiden, men jag är helt slut nu och orkar verkligen inte (ja jag är lat) ge mig ut igen!

Segt!

... Ja det går verkligen segt! Morgonvikten var ännu en dag 51.8!
Fan alltså! Jag måste vara på minst 51.5 imorgon annars kommer jag inte klara mitt mål för veckan, och det måste jag!!
Sitter här lagom yr och trött. Har ingen aptit idag. Har fått i min 2 torra knäckebröd och några gurkbitar...Allting smakar skit. Nu tänkte jag att jag skulle gå och göra gröt, men då bara började jag må illa. Usch. Måste ha energi till att gå och cykla, plus att rida. Men ja, klarar ni det, så klarar jag det! Har ju aldrig fallit ihop förr så!
Nu skall jag kolla igenom era bloggar, vila lite, sen åka hem till pappa!

Hur går det för er? Någon som läser egentligen? :-)


Dagens

F: knäckemacka med kalkon skiva
L: 2 knäckemackor med inget på, 1 makrillburk, 8 pepparkakor(oj vad sugen jag var!), 2 clementiner
M: Till middag får det bli typ yoggi eller nått... inget stort!

Träning: Ska träna med pojkvännen lite senare ikväll. Har inte gymmat på jätte länge, brukar alltid träna utomhus. Men det ska bli kul med lite gym igen...Tror nog jag ska springa lite på rullbandet och kanske spinna lite, och gör magövningar!

Morgonvikten i morse: 51,8
Vill att det ska gå snabbare! Vill inte stå still mera nu! Fast ja, skönt att det är 51 iallafall och inte 52...


RSS 2.0