Barnpassning

Har inte mycket att säga idag, passar barn ikväll, inte sugen alls... Kör på intag, uttag lista..

Intag:
 Frukost - 130 kcal
Lunch - fruktsallad på kanske 200 kcal
Middag - Blir typ halv fem innan jag sticker till familjen, ska äta en varma koppen - 111 kcal
Totalt: 441 kcal

Uttag: Cyklat och ridit = ca - 400 kcal
Sen blir det kanske lek och så med barnen och det förbränner man ju också en del på.

Längtan efter smalhet är enorm just nu.....


00:43

Jag mår helt ärligt skit just nu. Inte över dagen. För tror jag ligger på kanske runt 500 kcal nu.
Men över min pojkvän. Ärligt talat. Önskar verkligen att jag hade någon av eras nummer eller nått, så ofta som jag bara vill smsa någon som förstår. Idag är han på fest, så ringer han mig och pratar lite... Full såklart, men han är bara gullig då. Så lyder våran dialog såhär lite senare i samtalet:
Jag: Är där några snygga tjejer då? skrattar lite
Han: Nej, verkligen inte
Jag: Haha det är bara din plikt att säga så! fortsätter skratta lite åt honom
Han: Nej men ärligt, alltså jag vet inte om det är du som har ändrat mig med det, men alla tjejer som jag tyckte hade normala kroppar innan tycker jag är helt tjocka nu. Om dem inte har skinny lår och så så ser dem tjocka ut. Säkert bara för att du pratar om det hela tiden och visar bilder på smala tjejer...
Jag: Jaha? Men då tycker du ju att jag också är tjock?
Han: BLA BAL ALKNDLKSAJLAÖSKJDMASKD BLALBLBALBLABLALBALBLA  FJÄSKSNACK FRÅN HONOM BLBLALBALBLALA!
VAFAN?!?!?!?!?!?!??!!!! Min pojkvän tycker jag är tjock. Ärligt. Jag har inte smala ben. Ingen smal mage. Jag blir så arg!!!! Jag vill fan inte äta. Jag vill fan inte göra det. Usch. Har kräken i halsen av att bara tänka på hans ord. Han äcklas säkert av mig. Åh jag vill inte mera. Jag orkar bara inte. FAN!!!!!!!!!!!! Snälla ge mig peppande ord, jag behöver er tjejer, skit mycket just nu! :-(


Så sjukt snygg

Vikt typ...

Morgonvikt igår: 50.9
Morgonvikt idag: 51.2 (hehe var på middag hos mormor igår, lite mycket jordgubbar kanske? eller var det den där lilla köttbiten?)

Katastrof dag. Vill inte prata om det. Ska cykla 9 km nu, rida, och göra sit ups. Puss på er!

Sämst på överskrifter.....Tja babys! Mja, någon fasta blev det inte igår... Eller ja, jag åt inget till klockan 4, kommer inte ihåg vad det var jag åt nu, för när jag räknar på det så blir det mindre än den siffran som är i mitt huvud. Och jag kom upp till 350 kcal igår. Men red bort 300 av det. Så kändes ändå helt okej. Drack grönt té på kvällen och mycket vatten igen, så ja, kände mig ändå helt okej duktig. Min morgonvikt idag stod på 51.2 vilket innebär att det är -0.6 sedan i söndags. Känns ganska kasst. Men det är neråt iallafall.

Intag idag är följande:
1 halv mörk macka 55 kcal
Jordgubbar, ? kcal
1 fuccacia , tror lätt att den låg på 300 kcal (usch)
1 mörk macka 110 kcal
1 skål med start och lite mjölk 200 kcal (räknar högt tror jag)
1 liten tallrik med lite köttfärsås och tomater och lite majs 200 kcal kanske? ingen aning haha
Sen kände jag hur sugen jag var på att äta skit mycket, så jag tänkte att jag kunde unna mig en mini liten glasbit för att få bort suget, så den låg inte på mer än 100 kcal. Om inte mindre.
TOTALT: 965 (FYFAN VAD MYCKET!!!)

Uttaget blev följande:
Cyklade bort 600 kcal
Red bort 300 kcal
Tror jag ska damsuga mitt rum nu i en timme, så blir det yttligare - 170 kcal (enligt aftonbladet)
TOTALT: -1070

TOTALT FÖR IDAG: -105

Nej nu ska jag dricka en kopp grön té. Imorgon ska bli en bättre dag. Tror jag måste försöka fasta under dagen, för är bortbjuden till mormor på kvällen. Men ja, det ska nog kunna gå bra, bara att äta mycket sallad och lite utav det andra.

fasta

I morse när jag vaknade bestämde jag mig för att fasta. Än så länge har jag ätit 1 äppel cider vinäger tablett och två klyftor grapefrukt. Har druckit 1 liter vatten och 1 stort glas cola light. Grapefrukten bröt väl antagligen min fasta lite... Men ja, det är bättre än en knäckemacka iallafall. Ska ligga hemma och dega ett tag nu, måste spara mina krafter tills jag ska rida ikväll, 1h intensiv ridning ger ca -300 kcal. Woho! Tror nog jag ska klara mig ifrån middagen också faktiskt. Åker till stallet ikväll innan dem har kommit hem och så säger jag att jag åt innan stallet. Perfekt! Undrar om jag klarar av att fasta i två dagar... Hade känts jävligt bra, men känner redan nu hur min kropp behöver näring. Äh, klarar alla andra det klarar jag med det!

STAY STRONG HJÄRTAN!


RSS 2.0