En sak som skiljer mig från er....

Jag tänkte på en sak nyss... Jag tror jag har en sak o-gemensamt med er andra. Min ätstörning är väl inte på en allvarlig grad om man säger så. Jag bantar mig själv för att gå ner i vikt. Äter runt 500 kcal om dagen och under, och tränar oftast bort det. Får kick av att gå ner i vikt osv. Spyr ibland, observera ibland. Så den är väl som sagt inte på en allvarlig grad. Så att här kommer det som nog skiljer mig ifrån er, mina föräldrar vet om det. Dem vet om att jag inte vill äta, dem vet om att jag vill gå ner i vikt och det där. Dem vet väl kanske inte den mörka sidan av min ätstörning, men det är faktiskt, låt mig förvåna er nu, det är faktiskt väldigt bra att dem vet det. T.ex. nu ikväll, pappa frågar "vad ska vi ha till kvällsmat?" jag säger "är inte hungrig". Sen är det inte mer med det. Jag slipper om jag vill. Fast dem har ju sagt att dem har koll på mig. Mitt mål är ju 45, vilket jag verkligen hoppas kunna uppnå. Och när jag sa det till min pappa tyckte han såklart att jag var sjuk i huvudet, men han sa även "okej gå ner till dina 45 kilon då och se om du är så mycket lyckligare då, du kommer se sjuk ut (nej pappa det kommer jag inte) men visst gå ner till 45 så ska du själv få se att det kommer vara fult". SÅ jag har alltså en tillåtelse. DET kanske skiljer mig från er... Eftersom man ofta läser "kommer behöva äta kvällsmaten för mamma och pappa vaktar" osv.
Tänkte bara skriva någonting iallafall, så ni inte tror att jag dog igen efter ett inlägg.
Idag har jag ätit: 1 knäckemacka med kalkon till frukost
2 knäckemackor med lite sallad till lunch
och vi fem åt jag 1 halv skål yoggi med ytterst lite start i och 2 äpplen och 1 clementin. 
Och nu är det slut! :-)
Hoppas verkligen på att vikten är mindre imorgon än vad den var idag!
jessi
(Lite jessica simpson mani just nu, hon har så snygg mage i denna videon)

Tillbaka!

Hej igen tjejer!
Vet inte varför jag tröttnade så snabbt på bloggningen sist... Men mina mat-tankar osv har fortsatt som vanligt.
Men nu har även min syster kommit ner i ätstörningar rejält, så nu känner man sig ännu mer pressad (=peppad). Och då tänkte jag, ah vafan, jag tar upp bloggen igen, skriver av mig lite och söker lite nya kontakter, det kan nog bli bra!
Så här är jag igen, Lucy! Vet inte om det blir "här för att stanna". Men det får vi väl se.
Nåja, vikten ligger just nu på 51,8 (morgonvikten imorse).
Mitt mål till nästa söndag är att väga runt 51,1-2 typ. Hoppas att jag även kan komma under, men man ska inte sätta upp för höga mål för då blir man bara besviken...
Då kör vi!
jess
magen, ja men ja tack!

RSS 2.0