00:57

Hej tjejer!

Har fortfarande inte fått tag på någon psykolog än. Men det är lugnt för min del. Jag går ner just nu, vilket känns bra. Vill verkligen inte väga 49.x när jag börjar träffa psykolog. Så ska gå ner så mycket som möjligt tills dess. Skäms ju som sagt att säga min vikt till henne om den nu ska vara så hög som den är nu.

Sen ska jag väga 47.x till den första april, då kommer min syster hem... Ja tävlingsinstinkterna sätter igång. Innan hon åkte hade hon 3 cm smalare lår än mig, ja vi mätte oss för hon påstod att jag hade smalare lår, men nu har jag 0,5 cm smalare lår än hon, om hon inte har gått ner. Fast det tror jag inte, mamma säger att hon såg frisk ut när hon såg henne för 1 månad sedan (min syster har också haft ätstörningar i tonåren (hon är 21 nu), och det kommer tillbaka med jämna mellan rum, som för typ alla ätstörda som blivit "friska", tankarna finns väl alltid där typ.)

När jag väger 47.x så ska jag ta en sådan bild som det togs på mig på semestern förra vintern (har lagt upp bild, den när jag ligger på sidan och är lite brun). Så ska jag se om det är detsamma. Åh längtar!!

Nej nu ska jag lägga mig, är ledig imorgon så har hållt mig uppe extra länge så jag kan få sova extra länge (=missa frukosten, hehe). Usch. Det går nog inge vidare med mitt tillfrisknande. Måste ju göra det. För familjens och älsklingens skull. Även för min såklart. Äh, det blir bra snart......

Peppkram på er allihopa! Ser att det går sjukt bra för många av er! duktiga!!Lätt en av mina favoritbilder, så jävla härlig!!


Kommentarer
Postat av: Ana4u

Svar: Haha, jag vet, är jätteliten. Men jag tycker om det! Jag är 18 :) Hur gammal är du?

2010-03-18 @ 07:59:02
URL: http://anaforyou.blogg.se/
Postat av: J

Fan vad glad jag skulle vara om jag vägde 49.x igen. Hur lång är du? :)

2010-03-18 @ 13:30:40
URL: http://fyrtiofemkg.blogg.se/
Postat av: Linnea

Åh, du väger 49... Min dröm vikt! Hur har du lyckats som? Hur mycket vägde du från början? Jag är grymt avensjuk på dig gumman... Åh, jag kommer aldrig komma i form tills sommaren...

2010-03-19 @ 16:08:44
URL: http://bantabeach.blogg.se/
Postat av: danni

hoppas att du får tag i psykologen.

2010-03-24 @ 13:17:24
URL: http://autumnpromises.blogg.se/
Postat av: linn

jag älskar den bilden!

2010-03-26 @ 19:04:06
URL: http://mindremat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0