VALROSS!!!!!!!!

JAG HATAR MIG SJÄLV!!!
Jag har en bästa vän, ätstörd hon också. Jobbigt. Men samtidigt skönt i vissa lägen. Stelt i vissa lägen. Naturligt i vissa lägen.
Hon är lång, jag är kort.
Hon väger 5 kg mer än mig.
Det kom upp bilder på oss på en sida nu. Hon ser ut som ett skelett, jag som en fet jävla kossa. Dubbelhaka på vissa bilder osv. Kanske fanns 1 bild där jag såg smal ut? Seriöst. Jag blir så arg. 

Idag har jag fått i mig:
F: 2 knäcke med skinka
L: 2 minibullar(mindre än en knytnäve), 2 knäckemackor med kalkon, oboy (spydde)
M: 1,5 dl kräm, 4 tuggor av pappas kina mat (spydde)
Sen nu ikväll åt jag en apelsin och några startkorn (såna flingor, fråga mig inte varför)

SE! Jag kan inte sluta spy! Vart har jag fått det ifrån? Skit!

Hatar mig själv!! I övermorgon är fyran på vågen igen, annars kan jag lika bra bara gå och dö, jävla fetto!
SÅ motiverad att gå ner nu!

sunday afternoon...morgonvikten 50.5, behöver jag ens nämna att jag får spel på att den står still?
nu ska jag mysa med ponnyn, sen pw!

You just got to love......... HER!Hej gullungar!
Idag vägde jag 50,5 ... har legat väldigt stabilt här ett tag. Men håller på att dra ner på allting och öka träningen lite igen så jag komma ner på 49 igen. Mitt mål är ju att se 48,x den 7/2 så det hoppas jag att jag kan klara. Men jag ska väl inte ha för höga förhoppningar för då blir man bara besviken och det kan leda till massa andra problem!

Maten idag har änsålänge varit:
Frukost: Två knäckemackor med kalkon och päron
Lunch: 4 små såna kycklingvingar och en apelsin

Jag har planerat att inte äta förens ikväll, för ska på tjejkväll då. Det skall serveras nyttig mat, så jag hoppas på att vågen är snäll mot mig imorgon också.

Påtal om någonting helt annat, jag har blivit SÅ fixerad vid att spy. Jag spyr fontäner alltså. Ursäkta äcklig info. Men det är ett jobbigt beroende, för min mage är redan förstörd som den är och jag antar att spy inte gör att den mår mycket bättre. Egentligen tror jag att jag hade behövt äta helt som en normal människa för att min mage skulle bli helt frisk. Men det går bara inte, inte när man helt plötsligt bara är 5.5 kilo ifrån målet.

Nej nu ska jag ut och rida, sen gå en powerwalk! Ni får ha en mysig dag och kväll!
Puss på er! Och just det, KÄMPA PÅ FÖRFAN! :-)

Här har ni mig ....Lägger upp det för att peppa mig själv, kan inte ha bilden på datorn (för stor risk)
Har målat svart på dem ställen där det avslöjar för mycket av min indentitet (mitt hår har speciella slingor i sig så var tvungen att måla över allt).
Visst ser jag skillnad, men jag vill ha meeeeer mellanrum! och bort med höfterna ;-)

Förlåt tjejer...

...Har inte haft internet för vi har bytat till trådlöst osv, så det har varit massor av problem. Därför jag varken kommenterat, läst eller uppdaterat.  
Jag har loosat min fyra. Suger! Men jag vet att jag kommer dit snarast igen!
Att pendla mellan 50.3-.6 är iallafall bättre än att väga 53 (somjag gjorde innan jul).
Så till helgen ska jag se 49.x igen. För om tre veckor åker min älskade själsfrände iväg under en otroligt lång tid, och jag vill helst väga 47.x innan han åker, men 48,x funkar också. 
Så ja, det kommer nog vara en otroligt deprimerad Lucy som kommer befinna sig på bloggen under en låååång tid sen. 

Sitter och kollar på honom nu, han sitter vid sin dator. Hur kan han vara så fin? Han är den där pojkvännen som verkligen vem som helst skulle döda för. Han är den som ligger och kollar på en i flera timmar utan att säga ett ord, bara ler mot en. Han pussar en i pannan i dem exakta rätta tillfällena och ger en trygghet som inte kan mätas med någonting annat. Han fixar romantiska överraskningar, har världens galnase humor, vilket även gör honom till min bästa vän. Det finns ingen i hela världen jag vill vara med än honom. Några månader mer än ett år har vi varit tillsammans (vill inte skriva ut exakt) och ingen får mig att känna mig så lycklig som honom. 

Blev kanske lite mycket kärlek nu, men jag är helt förstörd, helt uppriven inuti. Jag vet inte var jag ska bli av. Jag vill inte vara utan honom så länge. Det kommer bli hemskt! 

Hoppas dock på att förlora aptiten när han åkt pga deppighet osv.
Men ja, jag hade ju hellre haft honom hemma än förlorat aptiten, jag älskar ju honom och jag älskar inte mina ätstörningar.


vafaaan...

AHHH! Jag är sur! Nummer ett, sen NÄÄÄR började min pappa bry sig??? Jag får spel nu. Nu har jag magrat tillräckligt? WHAT? Jag har loosat lite mer än 3,5 kg pappa, vad fan är det liksom? Ingenting! Varför börja bry sig nu? Han trodde inte jag skulle vilja gå ner till 45 även fast jag har sagt det hela tiden, varför skulle jag ljuga? Han ska ju vara glad att jag varit ärlig. Tills nu.
Nu får det bli ändringar, när jag väger 48 får jag ljuga och säga att jag äntligen är hel nöjd med min kropp, lägga på ett falsk smile och bara försöka dölja allt. Om dem börjar pressa mig med maten kommer det bara leda till att jag spyr med, och det vill jag inte. Jag trivs bättre med att äta så lite lite som möjligt om dagarna, och inte spy. Träna bort det istället liksom.

Aja, imorse låg jag på 49,7 så jag ligger fortfarande stabilt på nian.
Nu ska jag vara hos mamma ikväll, jag sa att jag ville att hon skulle göra sin grönsakssoppa som ENDAST är på grönsaken och buljong. Sjukt god är den! Nu har hon gjort efterrätt också, VAFAN!!!! Jag vill inte :-( Och hon har själv haft anorexia i tonåren varit inlagd och allt där till och lider fortfarande av ätstörningar i vissa perioder, så jag kommer ju ebhöva äta det! HELVETE! Ska ut och pw en timme sen iallafall, har varit ute och promenerat i 45 min innan idag, fast det var inte en pw direkt. I

går dansade jag på rummet i 1 timme, det var helt underbart skönt! Ska fortsätta göra det! :-D Oj sorry, långt inlägg... Ha en skön kväll! Love

2 januari

Har börjat förstå anledningen till att det går så bra för mig just nu, jag har ingen aptit.
Jag har inte haft det på as länge. Helt sjukt konstigt.
Just nu sitter jag med yrsel och huvudvärk för jag har inte ätit sedan i frukost, men så går jag till köket för att tvinga ner någonting. Men jag är inte sugen på NÅGONTING. Inte någonting alls. Förstår mig inte alls på detta. Sjukt konstigt.
Och nu med yrsel och huvudvärk känner jag ju att jag behöver näring, men vad ska jag äta liksom?? Dagens ilandsproblem, ha-ha!

Känner mig iallafall hyffsat snyggare när jag kollar mig i spegeln, magen är indragen, höftbenen syns, när jag böjer mig fram är det inte dem stora feta fettvalkarna längre utan dem har förminskats en del.
I morse var till och med midjemåttet nästan 61... undrar om jag kan komma under 60, antar det ;-)

Som ni märker känner jag mig ganska peppad till detta nu, vill bara fortsätta neråt!
Så nu ska jag försöka äta en knäckemacka och sen ska jag cykla till stallet och mysa med min lilla prins.
Hur går det för er andra? Bra? Hoppas på bra iallafall! 6 månader tills man förmodligen får visa sig halvnaken på stranden, 6 månader är inte mycket, kämpa på!!!!

Ha en skön vinterdag, ut i solen och mys! (om ni nu har sol!)

Kärlek till er alla små fina tjejer!


Muuums

RSS 2.0