Thinspo




Denna bilden är min största inspirationkälla. Verkligen exakt så jag vill se ut.

Hej snyggingar! Det går bra här! Motivation på topp! Kollar era bloggar varje dag och kommenterar (i huvudet). Nu orkar jag inte skriva mer, det är verkligen helt galet jobbigt att skriva med en hand. Kram!

blogguppehåll

Gipsad hand. Orkar inte skriva på datorn. Återkommer om 2 veckor 1,5 kg lättare. (tar av gipset om 2 veckor).
Stå nu på er tjejer, jag hejar på er även fast jag inte uppdaterar till er!

Puss och kram


45 kg, slimmad mage, lääängtar

Hej babies!

Nu har jag satt upp ett realistiskt mål. Jag ska ner 0.5 kg i veckan and that's it. Det ska följas! Och följs det inte så kommer jag bara få kämpa ÄNNU hårdare veckan därpå. Vilket jag har märkt att jag har för kass styrka för. Så, 0.5 kg i veckan och jag har då nått mitt mål 45.0 kg två veckor innan sommarlovet drar igång. Då har jag två veckor att börja hålla min vikt, äta och träna hälsosamt osv. Kommer kolla lite närmre på hur man håller målvikten när mina 45 kg blir mer aktuellt. Morgonvikten var 49.9. Är lite halvskraj att den kommer visa femman imorgon, så vill nog inte väga mig imorgon, vill inte riskera att dämpa mitt humör.

Imorgon så ska jag tävla igen. Nu blir det på hemmaplan. Så idag har jag byggt bana på klubben tillsammans med resten av tävlingsgänget. Puhh säger jag bara. Jag är helt mörbultad i hela kroppen. Helt slut. Snacka om jobbigaste styrkepasset för armarna. Plus att jag säkert har gått 1 mil sammanlagt idag. Varit igång konstant sedan jag gick till stallet (4.2 km), gick sedan till ridhuset (10min), gick inne i ridhuset när vi bar allting (35 min), gick tillbaka till stallet(10min). Heeelt slut är jag!

Maten har gått helt okej idag också. Blev frukt till middag. Hehe. Så glad att alla tar för givet att jag har ätit innan jag sticker till stallet. Oftast gör jag ju det. Men inte alltid, som idag ;-)

Iprincip hela dagen imorgon kommer spenderas i stallet, ska bara ha frukt med mig och äta två knäckemackor till frukost. Sen på söndag ska jag vara funktionär hela dagen. Ska köpa med min 3 flaskor cola zero då!! Mmm gott!

Hur går det för er sunshines? Visst mår man bara SÅ bra när solen är framme?



oh sunny day

Härliga härliga vårdag!! Blå himmel, solen värmer som bara den! Ah jag är så glad!
Konfontrerade mina vänner innan idag, tänker inte acceptera att känna mig utanför. Och fick mig en förklaring till allt.
Det har hänt bra saker idag. Minus 0.5 sedan igår. Och idag har jag ätit bra känns det som. La undan ett par svarta jeans som var så sjukt snygga i storlek xs till imorgon. Ska köpa dem. Dem satt snyggt nu men kommer sitta ännu snyggare desto närmare vi kommer sommaren, om ni förstår hur jag menar ;-)

Nu ska jag ut och rulla i 40 min
Rida ut en sväng och sedan blir det löpning 40 min ikväll.

Träning än så länge:
8 minutes abs + 50 sit ups

Planerad träning:
Inlines 40 min
Löpning 40 min
8 minutes abs

Är SÅ lycklig! Sommaren 2010 kommer bli så sjukt bra. Och jag ska äntligen få åka tillbaka till mitt absoluta favorit resemål och bo där med min älskling i 1 månad. Åh herregud vad jag längtar. Sen nätter nere vid stranden, invirade i filtar i tunna kläder, omfamnad av min prins. Kommer bli så bra! Så bra sommar!

Här får ni lite inspiration från en super glad Lucy!!





helvete.

Tappade aptiten, så tackar för det... Nu försvinner alla bilder på mig. Fattar inte ens hur jag har kunnat lägga ut. Jävla äckel.
Pallar inte. Jag känner mig så jävla utanför i skolan. Jag, utanför? Har aldrig hänt under hela mitt liv. Det är inte mitt fel. Det är mina hjärnspökens fel. Och jag hatar dem. Hatar att man inte bara kan vara samma glada person och ändå banta som ett djur.
Jag har ingen bästa vän längre. vill inte kalla henne för det.

soooova

Jag är full. hehe. Nej men har haft en trevlig kväll. Killen som kollade in mig på baren förrförra helgen var på denna festen med. Kände hans blickar och sträckte på mig lite extra. Är tvungen att ta alla tillfällen i akt för att förhöja min självkänsla. Är jag verkligen snygg? Aja. Han vet att jag har pojkvän, alla andra med, och jag med.
Men långdistansförhållandet dödar mig inombords just nu. Hoppas på att det blir bättre snart igen... Min pojkvän är ju verkligen min själsfrände... men är vi tillräckligt starka? hoppas det.
NATTAMAT: Grönt äpple, *stolt*

Innan idag så var jag på stan med en kompis. Provade ett par jeans i strl. 32 på cubus(minsta storleken), dem PASSADE. fattar ni? dem passade!!!!!! Ahh vad vi skrattade och var glada för mig skull när vi stod där inne i omklädningsrummet ( var så klart med med min ätstörda kompis)  och dem bara gled hela vägen upp och knäpptes så lätt i midjan (säger bara 8 minutes abs, den videon har gjort min mage).

Än så länge har jag klarat att låta bli att spy 1 dag denna veckan. Mina äs sidor klappar mig på axeln och säger att jag varit duktig, men min moraliska sida skäller på mig och säger hur dålig jag är som förstår mig kropp på det viset genom att spy. Ja ni vet hur det kanske är när man fightas mellan sjuk och frisk.

Har glömt att berätta att jag fått jobb!!! Börjar redan i påsk! Så jävla gött!

Hör av mig i morgon i nykert tillstånd. Ahhhh varför är ni så fina allihopa? Önskar verkligen att jag hade kunnat träffa er allihop en dag. Så underbart fina människor (även utanför ätstörningstankarna är ni det). Ni stöttar i allt, inte bara maten, i allt. Ni har fått mig att kämpa vidare med så mycket. NI har vänt dem dåliga kommentarerna till det bättre. Ni har funnits där och frågat hur det är när ingen annan har förstått. Jag är er evigt tacksam för att ni är som ni är.
Verkligen.

Kram

00:57

Hej tjejer!

Har fortfarande inte fått tag på någon psykolog än. Men det är lugnt för min del. Jag går ner just nu, vilket känns bra. Vill verkligen inte väga 49.x när jag börjar träffa psykolog. Så ska gå ner så mycket som möjligt tills dess. Skäms ju som sagt att säga min vikt till henne om den nu ska vara så hög som den är nu.

Sen ska jag väga 47.x till den första april, då kommer min syster hem... Ja tävlingsinstinkterna sätter igång. Innan hon åkte hade hon 3 cm smalare lår än mig, ja vi mätte oss för hon påstod att jag hade smalare lår, men nu har jag 0,5 cm smalare lår än hon, om hon inte har gått ner. Fast det tror jag inte, mamma säger att hon såg frisk ut när hon såg henne för 1 månad sedan (min syster har också haft ätstörningar i tonåren (hon är 21 nu), och det kommer tillbaka med jämna mellan rum, som för typ alla ätstörda som blivit "friska", tankarna finns väl alltid där typ.)

När jag väger 47.x så ska jag ta en sådan bild som det togs på mig på semestern förra vintern (har lagt upp bild, den när jag ligger på sidan och är lite brun). Så ska jag se om det är detsamma. Åh längtar!!

Nej nu ska jag lägga mig, är ledig imorgon så har hållt mig uppe extra länge så jag kan få sova extra länge (=missa frukosten, hehe). Usch. Det går nog inge vidare med mitt tillfrisknande. Måste ju göra det. För familjens och älsklingens skull. Även för min såklart. Äh, det blir bra snart......

Peppkram på er allihopa! Ser att det går sjukt bra för många av er! duktiga!!



Lätt en av mina favoritbilder, så jävla härlig!!


mer motiverad pga tillfriskningstankar?

Hej mina fina!

Idag startade jag morgonen med två rågbrödsskivor. I dem la jag sallad, 2 tomatskivor, 2 kalkonskinkor och 1 ostskiva. Sen var jag proppmätt. Haha!
Sen bar det av till tävling och dagen bara sprang iväg så jag tänkte inte på att äta. Pappa gav mig 3 bilar och 2 små rutor marabou för att få upp blodsockret när jag började rida fram.
När vi åkte hem kom jag på att "shit jag har inte ätit på hela dagen och varit igång sedan nio imorse"... så vid halv fem så åt jag 2 knäckemackor och fyra sånna minikycklingvingar, alltså åh, jag måste ta reda på vad dem heter. Dem är så jävla goda!!
Sen nu ikväll tog jag ett kvällsmål när jag vaknade upp vid 19.30, då åt jag 1 skål med lättfil.

Träningen idag:
Ridning, tid?
Rört på mig konstant sedan 9 i morse. (- bilfärd dit och hem på sammanlagt 2 timmar) 

Denna veckan ska vi ta tag i äs-psykolog. Detta har verkligen dragit igång mina hjärnspöken: " haha psykologen kommer tro att du skojar med henne när du ditt lilla fläskberg klampar in där i rummet, hon kommer spåna dig från topp till tå och tänka att "det här blir ju en lätt match" " Så nu känner jag att jag måste gå ner, droppa i vikt som fan. Tänker ju inte sitta där och säga vad jag väger när det är såhär mycket. 49,8 jävla kilo. Pinsamt ju.
Nej, jag måste ner tills jag ska dit. Det måste jag bara.

 
älskar denna tjejens ben, haha klädstilen däremot är inget att hurra för.
men jag hade gärna sett att mina stentvättade jeans satt sådär.

Hej underbara tjejer

Tog bort alla konstiga deppiga inlägg.
Jag har bestämt mig för att börja prata med en psykolog som är inriktad på äs. Jag har hela mitt liv (typ) gått till psykolog, men aldrig pratat om detta ämnet. Men det är dags nu. Det är dags att börja bygga upp självkänslan, för jag ska känna mig så jävla rå snygg i sommar!!

Matintaget idag har varit regelbundet och bra:
Frukost: 2 knäckemackor med smör
Lunch: Kalkonbröstfile med 1/2 tomat
Mellis: Lättfil med kanel, 1 macka (spydde... fan)
Middag: Wook med räkor och grönsaker.

Träning:
Cyklat 40 min
Ridit 45 min

Hur har det gått för er?

Imorgon har jag månadsdag med min pojkvän, det firar vi på var sin sida av jordklotet. Vilket vi kommer göra i 9 månader framöver (eller nästan, ska hälsa på honom 1 månad i sommar). Jag saknar honom, men det går. Fan vad jag ska vara tränad och fit när vi ses i sommar!!

Nu blir det 8 minutes abs. Kanske skulle göra det två gånger idag? Mest för att mensmagen är uppsvullen och så.

Helt slut Lucy...

Hej mina underbara tjejer, hoppas ni har haft en bra start på veckan. Jag har haft en helt okej start måste jag ju ändå säga. Hjärnspökena har tjaffsat som fan där uppe. Är besviken på mig själv att jag spydde upp min mellis. Men slutade nog innan allt var uppe, för ångesten för att jag gjorde det var nästan värre än ångesten över vad jag hade ätit. Förbättring? Kanske. Idag är en dag som jag har fightats med tankar som "imorgon ska jag äta lite och träna mycket, och se ett stort resultat på onsdag" osv. Men på samma gång har jag skällt på mig själv för att jag tänker så. Jag måste ju försöka. Och det gör jag. Jag gör verkligen det. Men det är svårt, som fan.

Låååång dag. Gick upp tidigt för att ge mig ut på en halv timmes promenad, mest bara för att komma igång med morgonträning. Måste sett ut som en zombie halva rundan. Men höll ändå tempot uppe.
Sen gick jag på stan i tre timmar. Kom hem. Sov i 30 min. Cyklade ut till stallet. Red. Åkte med pappa hem. Åt middag. Ut och sprang. Ja som ni ser, min dag har gått i ett! Så nu är det skönt att lägga sig nyduschad och nyinsmord i sängen, speciellt när benen är sådär härligt tunga.

Träning idag:
Morgonpromenad 30 min
Gick i stan 3 h
Cyklade 20 min
Red 1 h
Löpning 37 min





17:58

Morgonvikten:49.7
Idag har jag som sagt varit sjuuukt bakis. Men jag har fått i mig mat ändå.

Till frulle blev det: 2 mackor med kalkon och gurka
Lunchtime: Omelett på 3 ägg, några skivor kalkon och 1 mini tomat.
Middag: Wook på asiatisk wook och två små kycklingfileér som jag gjorde till små tärningar.
Övrigt: 10 små godisar, haha kroppen vill ha mycket konstiga saker när man är bakis, köpte godis som jag aldrig hade gjort i vanliga fall. Blev ingen choklad iallafall.  

Middagen gick inte så jätte bra, jag sitter med den framför mig fortfarande. Det handlar verkligen inte om ångest, för detta är sjukt kalorisnålt och nyttigt. Men illamåendet. Jävla bakfylla. Jävla bakfylla säger jag bara.
Har fått i mig kyckligbitarna iallafall, men tror jag får ge upp nu.

Nu blir det rida och sen ikväll blir det en härlig kvällspromenad. Ser fram emot det!
Hoppas ni har haft en bra dag!


Galen kväll/natt

Hej snyggingar, eller nä, snyggaste tjejerna i världen!

Jag ska bara uppdatera och säga att jag lever. Igår hade jag en dag som vilken annan tonårings liv som helst. Helt underbart! Jag uppdaterade ju hur min frukost/lunch såg ut igår och även mellis, men på kvällen så gick jag och min bästa vän ut och åt. Det blev kycklingbitar och sallad i pita bröd. Jag åt allt och kände mig nöjd faktiskt.
Min träning igår blev följande:
Städning i 3 timmar
Cyklade 1 mil
Dansade i 2 timmar på krogen


Sen drog vi på fest, sjukt skön fest. Jag levde på alla egokickar jag fick hela kvällen. Alla kommentarer, alla blickar. Japp. Jag skulle aldrig få för mig att göra samma sak eftersom det hade känts så fel mot min pojkvän, men jag tackar gärna och tar emot! haha! Nej men ärligt, hela kvällen var helt galen!

Och sen vid halv två så var vi fulla och glada, då drog min bästa vän med mig ut!!!! Hon fyllde 18 i början av året, och jag fyller typ i slutet av året. Det suger som fan! Men iallafall vi drog ut, OCH JAG KOM IN!!!! Alltså ärligt talat, ni som är 92or och inte fyllt 18. Prova. Helt ärligt. Bara prova. För om ni kommer in så kommer ni ha den sjukaste och roligaste kvällen någonsin.
Jag kan sträcka på ryggen och ärligt talat säga igår kväll/natt är en av dem bästa kvällarna i mitt liv. Snacka om att vi bokstavligt talat slog klackarna i taket!!!

och på krogen så var det en kille som kom fram till mig (jag kände honom typ när jag var yngre)
Killen: Fan vad jag känner igen dig!
Jag: Haha jaha? Är det så konstigt?
Killen: Vadå känner vi varandra?
Jag: Alltså det är *sa mitt namn*?
Killen: VA? SHIT! Jag tänkte fan jag kände igen dig! Men hallå! *tog fram händerna och tog dem upp och ner längs min kropp i luften* WOW säger jag bara!!
Jag: *skrattade lite*

EGOKICK! Tackar man för! Och nu säger jag nog godnatt igen, Baaaaaakis!
Sköt om er tjejer, imorgon är det ny vecka igen.


15.48

Morgonvikten: 49.8

Blev chockad att den var så låg trots mitt ätande igår. Men ja, jag hade ju tränat väldigt mycket så det var kanske det som vägde upp.

Idag har jag ätit till frukost/lunch (vaknade lite sent, haha): 1 skål lätt yoggi med 1/3 äpple. 2 fullkornsrostemackor med kalkon och gurka.
Mellis nu halv fyra: 1 grapefrukt, 1 apelsin och 3/4 makrillburk.
Till kvällsmat blir det nog 2 små kyckligfileér och grönsaker. Får se om jag hinner laga det bara, hoppas det.

Frukosten är jag sådär nöjd med, jag vill som sagt egentligen inte ha kolhydrater. Men det blev som det blev, och det är okej för idag. Annars är jag nöjd med dagen. Jag har städat i snart 3 timmar. Och sen ska jag cykla ut till stallet, rida, och sen antingen springa eller cykla hem. 

Ikväll är det fest, så jävla skönt det ska bli att komma ut!! Ha en underbar lördag! Puss tjejer


Fed up!

Hej hjärtan!

Jo nu ska jag berätta för er en sak som jag hoppas på gör att ni INTE lämnar mig för det. För ni är så fina tjejer så många av  er.

Igår så spydde jag, jag spydde tills mitt hjärta inte pallade längre. Typ. Det gick i hundra nittio i minst 1 timme trots att jag låg ner och försökte lugna mig. Jag blev helt ärligt talat livrädd, jag var helt ensam hemma och trodde seriöst att jag skulle svimma eller nått. Min kropp sa ifrån. Och jag lyssnade. Ja ni hörde rätt, jag lyssnade på min kropp.

Idag är en ny början på mitt liv, jag tänker bli av med mina ätstörningar! Men jag tänker fortsätta blogga här, för jag tänker bevisa för er att man kan gå ner i vikt med rätt mat och träning. Jag har blottat mig totalt för min familj, jag har berättat om mina kräkningar och allting. Jag känner mig rädd, men jag känner mig så jävla bra.

Min familj kommer nu börja med LCHF mat, vilket innebär som ni många vet "low carb high fat". Det skrämmer mig som fan. Men fr.o.m nu så är det träning som gäller. Och min pappa tänker hjälpa och stötta mig i detta. Jag har inte gett upp, jag är inte nöjd med min kropp. Jag tänker gå ner i vikt. Men jag tänker göra det på rätt sätt. 

När ångesten är framme så är det bara träning som gäller. Spy finns inte längre.
Jag vet om att om jag inte bryter detta beteendet nu så kvittar det om jag når min målvikt, jag kommer ändå inte vara lycklig. Och jag vill vara lycklig när jag äntligen sen får den kroppen jag kämpat för.
Så som jag har hållt på i 2 år är inte ett sätt som håller i längden, det har jag ju fått bevisat. Jag har gått ner 4 kg typ på denna tiden? upp och ner, upp och ner. I'm so fed up!

Så... Nu jävlar i det, jag kommer få en så jävla fast kropp nu. För träningsnarkoman är vad jag kommer bli. Men ärligt talat så är jag hellre det än spyr och förstör min kropp! Alla våra förebilder håller inte på som oss, eller i alla fall inte mina förebilder. Det vet jag om! Jag vill inte se ut som ett skelett, jag vill vara smal och fit.

Hoppas ni fortsätter prata och heja på mig, jag kommer fortsätta heja på er iallafall! Vi kommer bli så jävla snygga, vi kommer det! Kärlek till er allihopa och förlåt för ett långt inlägg... Love you!



Brun och fit i sommar? Jadå!

äckel

Jag ligger med panikångest. ingen att prata med.
Jag hatar mig själv. hatar hatar hatar.
Tror ingen brud i hela världen har varit så äcklig som jag har varit ikväll, någonsin!!!!!!!!
Är så jävla sur. så jävla sur. och sen kommer jag säkert inte kunna prata med min pojkvän förens om 4 timmar.
och det är för länge. vet inte vart jag ska bli av. helvete :'
så jävla äääääääääääccccccccckllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiigggggg!!!!!!!!!


Jag kommer inte uppdatera här igen förens jag väger 48,x igen. Jag är inte värd eran pepp förens dess.
Måste få in i mitt huvud att det inte går att skjuta på saker hela tiden.

Hej så länge. Ni är as grymma!!

11.47

Morgonvikt: 49,7
Det gick neråt iallafall, så det är jag glad för.
Jag är ensam hela helgen.. Det skrämmer mig. Kommer jag nu kunna vara stark nog. Jag har ju faktiskt INGA ögon i nacken på en hel helg. Jag borde verkligen dra nytta av detta tillfället. Tror nog det kommer gå bra. Speciellt om vädert håller i sig såhär, man blir ju så jävla motiverad till att träna.

Nu ska jag gå ut till hästen - 40 min
Sen ska jag rida - 1 h
Sen ska jag cykla hem - 20 min

Sen ikväll ska jag inte göra något speciellt, så då ska jag nog ut och springa en runda, eller gå. Det beror på hur mycket jag får i mig idag... Hoppas ni har en underbar dag i detta härliga vårvädert! Snart är snön borta och sommaren närmar sig med storsteg! Härligt! Men dock stressigt...


22.19

Okej. Jag mår dåligt. Typ helt nedstämdt dåligt. Konstig känsla... Var längesen jag kände såhär.
Min morgonvikt stod på 49.8... Vetefan om det kommer vara mindre imorogn. Hoppas bara inte på högre, dör hellre.
Jag är sur. Nere. Gråten i halsen. Vill träna. Orkar inte träna. "TRÄNA DIN JÄVLA TJOCKIS ANNARS KOMMER DU VARA FAST I DENNA KROPPEN FÖR ALLTID" hör jag i mitt huvud. Borde nog lyda och träna nu. Jag vill ju faktiskt inte se ut såhär. Palla lipa över sin kropp varje dag när man har ett val att inte behöva göra det.

Hittade förresten mått från 2007, ganska fräckt att jag är mindre på vissa ställen nu än vad jag var då... Låren har jag bara 1 cm från hur jag hade det då. (Hade 48 cm i omkrets 2007). Jag har satt upp ett mål, när jag har 47 i omkrets så ska jag gå en dag i skolan med en kort tröja som INTE täcker låren. I vanliga fall har jag alltid linnen eller tröjor som täcker mina lår, i just can't stand them!

Förlåt för typ världens tråkigaste inlägg. Jag är som sagt inte riktigt på hugget, och jag saknar närhet som fan. Och det är så jävla lång tid tills jag kommer få det också.

Förresten, jag kommer inte byta namn. Inte som det ser ut nu. Jag litar istället på att den som såg min blogg, och som lovade att inte läsa mer, helt enkelt inte läser. Jag orkar inte bry mig.


Nu blir det styrketräning, och kanske lite stripdancevideo från youtube? Behöver röra på höfterna lite ;-)
Godnatt små änglar!


Såhär ska jag se ut när jag ligger på stranden i ett land långt långt borta i sommar!

VS angels


" I Love My Body" Jotack, vem hade inte? Nu kör vi lite angelspictures tycker jag! Dem påminner mig lite om att jag nog måste utöka mina magträningar nu om man ska ha rejält resultat till sommaren. Och det ska man ju!




















Förövrigt vill jag helt sjukt gärna ha linnet på den näst-sista bilden, och tröjan på den sista.
Kan inte någon bara ta mig till en Victorias Secret butik och säga något i stil med "Shop 'til you drop!"

Stupid fucking Lucy.

Jag har gjort en idiotisk sak idag. Tror nog jag kommer byta bloggnamn osv. Men jag meddelar såklart er innan isåfall babys.

Idag har jag har fått ett sjukt sänkt självförtroende. Pga. tråkiga kommentarer. Ibland är man fascinerad över hur man tänker, alltså att man antar att alla ska tänka att "nej så kan jag inte säga för hon är ätstörd, hon kan inte ta det". Men sen blir man ju minst lika faschinerad när dem som vet att man är ätstörd säger en idiotisk kommentar.

Aja en käftsmäll på självförtroendet, men som tur är så är man ju som man är. Och vem blir inte taggad av att få sitt självförtroende nertrampat? Det är ju då man bara spottar och säger "Ni ska nog allt få se, ni ska få se och då kommer ni stå där med hakorna nere i marken".

Japp, jag är motiverad! Styrketränar för fullt här hemma. Har inte kommit ut och rört på mig idag för jag har legat hemma och varit sjuk. Funderar på om jag kanske ska vara hemma imorgon också. Får se hur jag mår. Vi har något konstigt i magen här hemma typ... Men imorgon är det hoppträning och det ser jag fram emot som fan!

Vi kör ett litet intag idag, orkar inte skriva in det i min bok här hemma:
F: 4 mörka rostemackor, ångrade mig som FAN, spydde.
L: Äggröra på 2 ägg, 3 minitomater och 2 tunna skivor kalkonpålägg som jag gjorde till små bitar.
M: 2 äpplen
Övrigt: Har ätit några chips, alltså vafan, jag orkar inte tänka på det ens. Men ja. Men däremot har jag inte ätit något socker. Har stått emot mitt sötsug flera gånger. Jag vill inte vara beroende av socker längre, det är fan slut med det nu!

JAG SKA HA SÅ JÄVLA SNYGG KROPP I VÅR/SOMMAR. Oj våren har redan börjat, dags att börja ligga i?
Nu jävlar i det tjejer, nu jävlar i det! Jag ska ha mina 45 kg innan jag åker iväg i sommar. That's it!

Jessica simpson och Emma Watson har min pojkvän nämnt under tiden vi varit tillsammans som två riktiga donnor. Så självklart blir dem inspiration för mig! Eller ja, Jessica skrattar man ju lite åt just nu, hon är fet och det får hon gärna fortsätta vara! Haha hemsk jag är. Men Emma är snygg tycker jag, hon har gjort snygga kampanjer för Burberry. Men ja, hon har ju inte direkt min dröm nedredelen-kropp (eller hur man ska säga), men överkroppen ser bra ut!


Emma Watson

helvete

ångest min kvällvikt är inte bra. jag har ju inte ätit så jävla dåligt idag. fattar inte. okejdå, erkänner att jag åt 3 små hemmagjorda chokladbollar, men vadå dem var ju så små. HATAR SOCKER!!! FAN VAD SUR JAG ÄR!!!
kommer säkert väga 50.x imorgon. alllttttsssåå??? vad händer??
nu ska jag göra 8 min abs sen sova. ska vara hemma imorgon och sova bort hela dagen.hatar livet just nu.

första mars, gött

NY MÅNAD!

Sitter och sipprar på ett glas med pressad citron i.
Det får vara min frukost idag, vi har ju lunch typ halv tolv. Så kan nog hålla mig tills dess.
Och på lunchen så är det somvanligt 2 falu knäckemackor som gäller. Fan! Skolan ger mig tillbaka kontrollen! Så skönt! 

Efter skolan blir det plugg och rida. Kanske hinner med en pw också, får se hur det blir med det. Måste prioritera skolan idag faktiskt.

Jag har faktiskt en liten fråga.... Hur många som läser min blogg är under 15?

Kram på er tjejer <3

jess


RSS 2.0