S!ESTA och lite bilder....

Puhh... Åkte till Siesta festivalen i fredags, kom hem inatt vid tre. Är helt slut i kroppen och nu väntas det massa plugg! Självklart har ju mitt kaloriintag inte varit lågt under de dagarna, men min ångest över min kropp ska inte få förhindra mig till att unna mig roliga saker ibland. Dock så gick man runt bland levande thinspo hela tiden! WOW vad tjejerna hade snygga kroppar där. HELT SJUKT!! Så det fick ju en att bli lite peppad till vad man skulle göra när man kom hem- fortsätta kämpa med andra ord. Min morgonvikt låg på 51.8. Men jag klandrar inte min kropp, jag menar det alkoholintaget och den maten, mjaa, jag förstår verkligen att jag har gått upp igen. Men jag ska ner igen, så det är ingen fara! Idag blir det som sagt plugg, rida och mys. Ska försöka dricka mycket grönt te, känns som att det skulle "rena" min kropp ganska bra. Och vatten. Vatten vatten vatten. Grapefrukt skulle också sitta fint, ska nog ta det nu sen fortsätta svara på samhälle frågor. Usch!

Siesta var iallafall skit roligt! Fick se Mando Diao, Promoe och Hoffmaestro! Underbart! Till Promoes och Mando Dias konsterter dansade jag mig helt totalt genomsvettig, dem var så jävla grymma! Och något annat som var plus med festivalen var att det kändes verkligen som att det kvittade hur man såg ut, att ingen dömde mig. Jag vågade tilll och med gå i bikini överdel och shorts.... Och två gånger fick min pojkväns kompis knuffa undan killar som gick på mig. Självförtroendet höjdes ändå lite... Men sänktes såklart när man såg alla smalisar. Jag vill också ha platt mage!!
Här är en bild på hur jag ser ut nu (låt er inte luras av magen, har trots allt
väldigt höga jeans på mig och man är ju alltid smalast högst upp) FETTOLÅR!!!


En till bild från efter semestern i vintras, hur fan kunde jag kasta bort det?
Hade verkligen velat ha tillbaka den magen och se om man hade kunnat
jobba på den lite till från det.

Favorit bild!! Vill också kunna sitta sådär och inte ha
något fett på magen.... ååhhh... kämpa!

Nej nu måste jag dra mig, njut av solen sötnosar!


Dålig uppdatering

Hej finingar!
Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Men det har inte gått dåligt för mig. I måndags hade jag en ganska dålig dag iofs, men jag avslutade den med att föbränna 900 kcal. På tisdagen så åt jag smoothie till frukost och lunch och avslutade dagen med en sallad och en mörk liten ciabatta, dock ingen träning. Igår förbrände jag 750 kcal och åt kanske 900 (räknar högt) kcal. Idag har jag börjat morgonen dåligt, så antingen så ska jag inte äta mer idag, eller så tar jag sallad ikväll. Får se. Ska iallafall cykla 9 km och rida i en timme, då förbränner jag ungefär 900 kcal. Så det är ju bra. Jag är verkligen peppad. Jag är peppad varje minut. Och jag längtar verkligen tills kläder börjar sitta löst. Jag längtar verkligen till fyran på vågen. Hoppas jag kan lyckas se fyran i slutet av helgen. Morgonvikten var: 50.8 idag.

Hatar att jag inte kan lägga upp thinspo! Ska be pojkvännen komma hit och fixa det idag. Hoppas han kan det....
Ni är så duktiga tjejer, ni verkar verkligen lyckas! Jag tror iallafall på er!
Kärlek till er blivande smalisar <3

Finaste baby

Ärligt talat, jag sitter och känner mig som en uppblåst fet ko. Och jag hatar att vara ensam med ångesten, jag hatar det, eftersom jag hatar mig själv så jävla mycket. Så klockan 00.00 tar baby bussen till mig (det gick ingen innan). Jag har verkligen världens finaste pojkvän. Världens finaste! Och det gör mig så lycklig att känna att jag inte är ensam. Och att han kommer ligga hela natten och säga att inte behöver gå ner i vikt osv. Här om kvällen när jag sov hos honom så låg jag med armarna ovanför huvudet så låg han och tog på min mage, och så kom han upp mot revbenen och då rynkade han näsan och sa att det var för smalt. Jag ser ingen skillnad. Iallafall inte nu när jag är en fet kossa. Men jag har ju inte failat på jätte länge innan denna lång helgen så det kommer gå bra igen imorgon! LÄNGTAR!!!!

Thinner is the winner

Ha ha ha!!!! Jag är nog den sämsta "bantaren" i världen! USCH!
Okej. Min dag har varit fail. Alltså helt ärligt. Vad är det jag inte förstår, det finns inga fler chanser!!!!!
Vågen i morse stod på 50.3 så det var ju skönt. Men va i helvete. Haha imorgon hade den lätt stått på 52.
Usch vad min mage putar ut .... Nae. NU. Ärligt. NUUUUUU gäller det. Jag har aldrig menat det såhär mycket innan. NU!

18:40

Idag åt jag en frukost på 250 kcal sen lunch på 250kcal och ikväll har jag ätit en skål med lätt yoggi, så det blev 80 kcal.
Jag känner mig fortfarande för seg för att träna... Hoppas jag mår bättre imorgon! Hatar att inte förbränna kalorier!

Är lite kortfattad idag, har haft en hemsk fortsatt dag på gårkvällen. Skit.

helvete!

Jaha. Min frukost/lunch igår var jordgubbar och två knäckemackor, 150 kcal. Sen åkte jag hem, ut till stallet och pysslade där ute. Sen gjorde jag en light milkshake, tror den hamnade på (räknar högt 200 kcal). Sen kom mina kusiner på besök och hade med sig massa fika, chokladbullar, kakor osv. Och jag drack vatten med is. Skyllde på att jag tyckte det var onödigt att äta kakor när jag inte kände någon smak ändå. Fyfan vad jag kände att jag hade kontroll där alltså. SJUKT SKÖNT! Sen åt vi kvällsmat och då åt jag en liten bit grillad lax och sallad (300 kcal).
I stallet förbrännde jag kanske 150 kcal. Så då låg jag på 500 kcal.
Sen blev det tjejmys (HELVETE!!!!) morötter och dippa, choklad bitar. Helvete! plus 1000 där alltså. Det var INTE okej. Aldrig mer sådana undantag. Jag är fullt seriös. Aldrig igen!! Hör ni det? Jag är seriös nu, jag har mer kontroll än så, det vet jag om! Sen blev det katastrof där hemma, jag hoppade ut genom fönstert och smög och tog mopeden och stack till mamma. Hon förstår iallafall. Jävla helvetes pappa!!!!! Om mamma hade varit frisk hade jag lätt bott här. Funderar på fosterfamilj, undrar hur det hade varit...........
Idag ska jag iallafall skärpa mig grymt mycket. Varför i helvete äta när man knappt känner någon smak? Så fan heller. USCH!
Väntar med morgonvikten till imorgon istället... Jag vill börja se ben. NU!

Duktig Lucy!

Dagen igår slutade nog på runt 1500 kcal. Med drickan och så, ganska jätte dåligt av mig, men den kvällen fick vara ett undantag. Däremot är jag väldigt stolt över mig själv, för när det bärdes ut tre skålar med chips och grejer och två paket salta pinnar så rörde jag inte chipsen. Åt ca 30 salta pinnar sammanlagt. Och det var inte överdrivet mycket kalorier i dem. Det blev inte så mycket dricka iheller för jag var inte alls på humör med tanke på min förkylning. Men annars var det en mycket trevlig fest! Älsklingen var riktigt snygg. Och jag fick höra viskningar i örat flera gånger under kvällen från honom om hur vacker jag var... Man mår ju bara så bra då.

I morse när jag vaknade så kändes min mage ganska slimmad, det är då man blir så jävla peppad!
Har inte ätit något än, så funderar på att ta något litet och sedan sticka ut till stallet. Åh underbar dag!

(Har problem med datorn när det gäller att lägga upp bilder här, den vill sig inte riktigt, men baby ska fixa det har han lovat... inte för att han vet om denna bloggen...)

Föresten, igår på eftermiddagen stod vågen på 50.6 , känns riktigt skönt!
Imorgon ska jag väga mig igen, fast morgonvikten då!

STAY STRONG SNYGGINGAR!!!


13.36

Inga lektioner idag, riktigt skönt. Men min förklyning.... ahhh jag dör! och sen ska jag på fest också, och hur snygg känner man sig när man är täppt i hela huvudet av snor? Nej men ärligt. Känns fan så. Ah!!
Lunchen gick iallafall bra, åt en liten sallad, fast råkade krydda den äckligt så åt typ hälften, och två knäckemackor med light philadelfia...
Lunch: 250

Så för tillfället ligger jag på 350.. Har inte planerat vad jag ska göra till mat ikväll än. Hm. Får nog sticka till konsum och se om jag kan hitta något roligt att slänga ner. Kanske bara jordgubbar.... Blir ju som sagt kalorier ikväll med drickandet.

Min mage känns lite bättre än igår iallafall, sallad ska ju tydligen slima magen mycket! Och det är just vad jag vill ha, en slimmad mage! Riktigt skönt väder idag, nu ska jag ut och gå en liten liten sväng, orkar nog inte så länge känner jag.

Vi hörs imorgon igen, tror inte jag kommer ha mer tid idag.. Har en häst som måste ridas också.
Fyfan vad snygga vi ska bli! GALET! Kramar er

08:47

Godmorgon snyggingar!
Gårkvällen gick väl helt okej måste jag ju säga... Åt ingenting först hos baby, men sen kallade han ner mig till köket, och då hade han gjort milkshake... Tog 1 dl... ville inte vara dum mot honom.. Men den kan nog ha legat på 150 kcal för den lilla dl. Men jaja det gör ingenting för en dag. Idag har morgonen börjat bra, ska väl ut och promenera en sväng innan skolan också tror jag. Nej nu ska jag dricka upp mitt té och ta en ipren. Jävla förkylning!

Frukost: 100kcal

Förresten, kanske kul att veta min längd och vikt...
Längd: 159
Vikt: 51
BMI: 20.2 (TJOCKIS!)
Målvikt för tillfället: 45

JAG SKA BLI SMAL! JAG SKA SKA SKA! :-D


Fit for fight!

Sommarkänslor ja, visst skrämmer dem en lite? Dagen har iallafall gått bra, precis som jag hade förväntat mig. Till lunch blev det en sallad och två knäckebröd(kunde fan ha bitit ihop och tagit det i morse med, jävla mes), och mellan lunch och kvällsmat åt jag två frukter. Till kvällsmat blev det en sallad med isbergssallad, tomater och några kyckligbitar, yummi!
Hur har det gått för er idag? Kämpar ni på?

Dagens intag:
Frukost: 200 kcal
Lunch: 200 kcal
Middag: 250 kcal
Frukt: 100 kcal
Totalt: 750 kcal

Dagens uttag:
Morgonpowerwalk, 350 kcal
Hästen, ca 250 kcal
Totalt: 600 kcal

Kalorimängden är kanske inget att hurra för, men det är ju nyttiga saker så...

Nu ska jag till baby, får se om vi tar en promenad... Hoppas det! Imorgon ska jag vara ännu duktigare eftersom jag vet att det väntas en fest på kvällen. Fest = Kalorier. Tur att jag inte festar ofta iallafall...

08:54

Godmorgon!
Igår var verkligen en hemsk dag. HEMSK. Men idag ska bli mycket bättre.
Vid sju var jag ute och pw i en timme, sen när jag kom hem slängde jag mig i en dusch och innan skolan blev det en macka med ost på. Vet att jag verkligen kunde skippat osten, och tagit knäckemacka för den delen istället. Men har så jävla ont i halsen så klarar inte av sånt hårt.... bla bla bla bla bortförklaringar! jag är sån mes! Frukosten landade iallafall på 200 kcal. och innan dess förbrännde jag väl runt 400 kcal. Så förtillfället så ligger jag på -200.
Till lunch blir det sallad och sen ska jag ut till stallet. Där ute lär jag väl förbränna 300 kcal. Känns som att detta kommer bli en bra dag... Sköt om er tjejer, och stay strong!
 


Jag på semestern i vintras, själv gillar jag magen riktigt mycket. Men sådär ser man ju tyvärr inte ut längre... suck....


Välkommna!

Hej och välkommna! Vi har idag samlats... nej jag bara skojade... Kul att just du har hittat hit. Detta kommer bli en blogg för mig för att se om det kan vara peppande för min viktnedgång. Bakgrunden för mig ... hmmm... när jag var på semester i vintras så blev jag smal, väldigt fit om magen iallafall och gick nog ner ett par kilo. Vet inte om jag startade en ätstörning där nere, för blev väldigt fixerad av vikt, mat, min kropp, träning osv. När jag kom hem var det inte lika viktigt för mig vad jag kan minnas. Sen började jag väl "banta" i mars tror jag det var. Har hållt på fram och tillbaka och i förra veckan körde jag på en diet, funkade inte ett skit, hade +1 kg när dieten var slut. Nu har jag bestämt mig för att försöka köra på små portioner och mycket grönt. Jag är så peppad när jag ser bilder på min mage från semestern att det är helt sjukt, och lovar att lägga in bilder på det här så småningom. Jag har valt att vara anonym men ni kan kalla mig Lucy, (uttal lusy, inte lucky för er med kass engelska haha) Hoppas verkligen jag kan få pepp från er andra här och kommer självklart kommentera och peppa er med!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0