sentimental

avslutade kvällen med en powerwalk på 1h med pappa. det har regnat hela dagen här och lukten nu på kvällen är sådär härligt frisk och sommrig. åh, sommar. älskar att promenera med min pappa, eller jag hat-älskar nog det. för vi brukar alltid börja diskutera riktigt intensiva saker som båda går igång på och båda är envisa som bara den. men det är skönt på något sätt. Jag gillar att jag är så öppen med allt som pågår i mitt liv, allt från pojkvännen till kompisar till skolan (här är jag dock mästare på att förfina det lite) till mina ätstörningar. Jag har alltid varit ärlig. förstår mig inte på folk som kan leva i en bubbla av lögner. visst är det jobbigt ibland att dem vet så mycket om mig, men på ett sätt är det skönt. för då förstår dem mig mycket lättare när jag inte mår bra. 


dagarna går så fort just nu känns det som. nu är det två dagar tills skolavslutning. så himla skönt med sommarlov! och dagarna bara springer iväg vilket innebär att dagarna kommer närmre och närmre tills jag åker. förlåt att jag tjatar men jag längtar något enormt!

Kommentarer
Postat av: I shot for the sky

Jag är ingen som ljuger direkt. Jag bara undviker sanningen när det kommer till jobbiga ämnen. Undviker att komma in på det, för jag klarar inte av att prata om saker som är känsliga för mig.. Önskar att jag kunde men det går verkligen inte.vad tidigt nni slutar förrästen! Vi slutar på tisdag nästa vecka haha.

2010-06-07 @ 23:35:22
URL: http://ishotforthesky.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad mysigt det lät med pw med din pappa! Och jag håller helt och hållet med, regn på sommaren luktar otroligt gott!

2010-06-08 @ 10:57:58
URL: http://themana.blogg.se/
Postat av: Frida

bra blogg!:) läs min nystartade och skriv vad du tycker:)

2010-06-09 @ 11:39:43
URL: http://frideliine.blogg.se/
Postat av: lucke

Hejsan på dig! Vem skulle du välja? Rihanna eller beyonce? :)

2010-06-09 @ 11:52:59
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: liindblaads

har du testat den nya oboyn ? med daim smak ?

jag gjorde det och jag tänker hissa den .. vad vill du göra ?

2010-06-09 @ 12:18:23
URL: http://liindblaads.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0