15.21

Hej tjejer!

Hinner bara uppdatera snabbt... Morgonvikten: 49.2
Frukost: 2 knäckemackor, 1 med ägg, 1 med avokado skivor, 1 ägg
Lunch: 1 knäckemacka med avokadoskivor, rund makrillburk
Middag: ? Vet inte än

Träning:
 50 morgon sit ups
 Red 1 timme
Pw eller jogging ikväll 40 min
8 minutes abs 
(Jag börjar nog få resultat av all denna magträning som jag inte slarvar ett dugg med. Magen börjar faktiskt bli mer och mer fit! Feels goood!) 

 


shopping

Hej darlings!

Haha är det någon mer än jag som förstör alla sina planer om EN plan man har haft blir förstörd?
Gick ju som sagt på stan hela dagen idag. Var tvungen att ta lite laktulos imorse (har inte gjort nr2 på 3 dagar, laktulos är magmedicin för det), så jag var tvungen att spä ut det med något, blev typ 4 skedar yoggi.
När det började kurra i magen på stan, så sa jag till min kompis att jag ville prova ett nytt ställe, där dem har smoothies, sallader och så. Och vi gick dit och kollade. Hon ville inte ha något där. Jag fick panik. Har ju sagt att jag på sista tiden inte bantar osv. Men när jag sa "Vi kan ju ta var sin smoothie?" så sa hon "Jag vill inte ha smoothie. Det blir man ju inte mätt på." helt arg. Så hon fick som hon ville och vi gick till Subway. Jag sa att det kvittade mig. Även fast jag kokade inombords för jag ville ju ha min smoothie. 

Dock ska jag säga en positiv sak om idag. Jag är så jävla mycket mer nöjd när jag kollar mig i spegeln när jag provar kläder. Det är så skönt. Innan kollade jag inte ens på tighta klänningar. Idag har jag provat två, men ingen följde med hem för jag hittade annat. Haha. Men det är så skönt, så skönt att kunna kolla på sin mage utan att hata ihjäl sig på den (inte för att jag gillar den).

När jag kom hem hade jag hoppträning med hästen, det gick inte alls bra. Skit. (Note till mig själv: Tvätta INTE dina pikeur ridbyxor på ett tag!).
Efter hoppträningen... Allting var förstört kände jag. Jag hade inte fått min smoothie, min eftermiddagsvikt låg på 49.9 och allt vara allmänt skit. Så jag tog 3 chickenwings (minimala är dem dock), 2 ägg och 1 knäckemacka.

Och nu har jag druckit två glas oboy och ätit en päronsplitt. sjukt vad äcklig jag är!? Fick en liten snabb känsla av att jag kanske håller på att tappa kontrollen. Så imorgon ska jag fasta. Jag ska vara tom. 
Och det gör jag bara för att jag måste se så jag har kontrollen kvar. Klarar mig inte utan den.

Någon som har tips om vad man ska sysselsätta sig med under fastan för att inte äta? Haha! 
Puss på er  

Real thinspo. Så jävla fin du är tjejen!



vet att jag inte frågat, förlåt, du får säga till om jag ska ta bort den. Men såhär.
EXAKT så. Vill jag se ut. Typ nu.

Fatso.

I feel fat. Orkar egentligen inte ens skriva in morgonvikten, men visst. den var 49.4. äckligt? Ja

ska rena kroppen imorgon. ska gå på stan från 11-16.00. dricka en smoothie under den tiden. Inget annat.
möjligtvis en frukt efterhoppträningen på kvällen. That's it.

Vart kom dem här känslorna ifrån? Beror kanske på att man inte får bekräftelse från sin pojkvän nu när han är borta. ni fattar inte hur det känns. jag vill bara ha hem honom...


16.39

Hej tjejer! Jag har haft en bra helg med mys med vänner och även plugg (det går ganska bra i skolan nu faktiskt, känns skönt!) Har allt varit bra med er med? 
 
Denna veckan har jag påbörjar att experiment, ska prova att träna morgon och kväll för att se hur min kropp reagerar på det. Påbörjade detta igår.
Så igår var jag ute på en morgonpromenad i 45 minuter, sen på kvällen sprang jag i 40 minuter. Sen gjorde jag såklart mina 50 morgon situps och mina "8 minutes abs" på kvällen!

Idag har jag gått på stan hela dagen (får räkna det som träning) Och nu skall jag ta mig ut till ponnyn och rida i 1 timme. När jag kommit hem där ifrån har jag planerat att gå en 40 minuters runda och göra mina abs. Men om jag känner för det så kanske jag springer rundan istället.

Fick en kommentar som det inte fanns en blogg länkad till, så svarar här:
Malin:
gaaaaah! vilken inspiration man får av din blogg. blirännu mer taggad nu.
är just nu ett jävla fetto :s men håller på oska fan trimma mig NUUUU!
174.5 cm och 57 kilo . bläääääää

kan inte du skriva dina mått förresten? midja, höft oså :)
tack för bra inspiration :D
puss o kram

Svar: Hej! Vad glad jag blir att jag kan inspirera någon iallafall! :-D Du är ju verkligen inte ett fetto, jag har en bästa kompis som väger 55 och är 173, och hon är verkligen inte tjock. Så det tror jag verkligen inte du heller är! Mina mått skrev jag i ett inlägg här under precis, så kolla där. Har du ingen blogg som man kan kolla in? Puss och kram på dig med!


Lite thinspo till... You just go to love it, right?



Kram på er tjejer!

Mina mått 22/2

Fick en förfrågan om att lägga upp mina mått.
Skulle ju egentligen vänta tills jag vägde under 48.5 (som förövrigt är mitt mål för detta lovet).
Men eftersom jag ändå kontrollmäter mig varje dag kan jag lika bra lägg upp det här nu ju. 

Såhär såg mina mått ut den 30/12 2009: 
Midja: 62
Lår:  51
Magen (bulan) nu 74
Vet inte måttet under bulan
Höfter: 81-82

Och såhär ser dem ut nu, 22/2 2010:
Midja: 59 cm
Lår: 49 cm
Magen (bulan): 73 cm   
Precis under bulan: 76 cm
Höfter: 78-79 cm
Vader: 30 cm
Överarm: 23 cm


Min mage för 1 år sedan

Jag vet att jag har lagt upp och sagt det förr, men jag säger det igen! Saknar den magen som fan!
Vad gjorde jag med mig själv? Förstod jag inte bättre? Vet inte exakta vikten här. Men runt 46-47 typ.


Nej, nu skall jag göra dubbel av "8 minutes abs". Och så jävla skönt med lov nu! Mitt mål för lovet är att ligga på 48.0 när det är slut! Helst under också. Men iallafall 48.0.

Kan ni inte berätta några bra tips att göra när man blir sugen på något?

Kram!


 


48.9

48,9 idag. Glömde fotografera det! Gjorde det när jag nådde mitt mål på nyår (49,8)
Men förhoppningsvis så är det samma imorgon eller lägre. Möjligt att det kan komma upp på 49.0 igen.
Men ska ut och gå eller springa en runda sen, beror på vädret om jag springer!

Sen har jag glömt vilken blogg det är jag har och tacka, men någon har haft den där "8 minutes abs" på sin blogg. Och jag har gjort den varje kväll 4 dagar i rad nu, plus 50 sit ups på morgonen. Tror nog att den videon kan ge resultat faktiskt! Plus att den är roligare att göra än att ligga och göra massa sit ups hela tiden. TACK Du fina som hade den videon på din blogg!



saknar baby jätte mycket... saknar närkontakt...

21:52

Hej sunshines!

Idag har jag haft en härlig dag, har varit på jätte bra humör... Tills... jag inte fick jobbet. Men det är bara att ta nya tag och ut och söka imorgon igen! Jag SKA ha jobb innan veckans slut. Jag bara måste!! 

Har tryckt i mig lite godis idag, hehe, kexchoklad och mentos ... Men det var så gott så jag orkar inte ens ångra mig! Utöver det har jag ätit:
F: 1 knäckemacka m. lite smör = 50 kcal
L: 2 knäckemackor m. lite smör = 70 kcal.
M: 2 knäckemackor m.lite smör + ett äpple + 1 liten sån blodapelsin = 200 kcal. (typ?)

Haha oj, blev ganska mycket knäckebröd idag. Bara knäckebröd typ. Måste nog få i mig lite yoggi eller nått imorgon istället. Och kanske göra lite kyckligvingar till kvällsmat. Men för idag är jag iallafall klar med ätandet.

Kom även ut på en promenad idag (säkert 2 veckor sedan sist). Och har gjort sit ups. Ska göra några fler snart.
Hmm... Vad tror ni? Tror ni jag kommer få se 48.x imorgon? Kommer jubla av glädje isåfall!



En av mina absoluta favoritbilder, när jag blivit smalare ska jag med ta en liknande bild.
Bara avgudar trosorna alltså!!


Mv.



Uppdaterar bara med morgonvikten: 49.0

Hörs senare! Sköt om er idag små hjärtan.

Good day!

(Kunde inte publicea detta igår)

Hej tjejer!

Idag har jag haft en härlig dag faktiskt. Fast har nog ätit lite mycket, haha! Pyttelite ångest har jag. Men orkar inte tänka på det allt för mycket. Tar igen det imorgon igen bara. Man vet ju aldrig med min kropp för tillfället, kanske har jag gått ner till imorgon ändå?
Idag har jag sökt jobb, behöver pengar som bara den! Så ska försöka få ett helg jobb, och kanske lite efter skolan jobb. Ska tillbaka till stället imorgon, önska mig lycka till!! 
Förresten så kommenterade en kompis i skolan idag att mina ben hade blivit mycket mindre... Dock tycker jag inte 3,5 cm är så mycket. Men ja, bättre än inget!

Morgonvikten idag var: 49.1, det går sakta men säkert neråt. När jag väger 48.3 har jag gått ner 5 kilo. Känns ganska häftigt. Kanske inte låter så mycket i era ögon. Men jag vet att hade jag sagt det till typ min familj hade dem tappat hakan. 5 kilo är ändå 5 kilo...

Träning idag: Gått i 15 minuter (haha! var tvungen att transporta mig en bit, men det blev ändå pw på 15 min) sen ridit i 1 h.

Nu ska jag städa klart rummet, har typ påbörjat det tusen gånger denna veckan. Sen blir det magträning!
Massa kärlek och kramar till er fina tjejer! Kämpa på! Gud vad härligt det ska bli med vår snart!


Morgonvikt& lite motivation


(sjukt snygg kropp på första bilden!)


Ville bara säga, Morgonvikt: 49.2 !!

Lördag kväll

Hej fina tjejer!

Jag blir så glad att några få kommenterar även fast mina inlägg är dötråkiga!
Jag tränar fortfarande inte, men går fortfarande ner i vikt. Fast i dag SKA jag göra magövningar (glömde igår, haha). Idag vägde jag 49.3, så på måndag hoppas jag att se 48 på vågen. Fan vad glad jag hade blivit då. Ska nog träna lite imorgon så kanske det kan få bli så! Förstår inte hur min vikt kan vara såhär, jag tycker jag äter, och jag tränar ju inte. Men jag klagar ju som sagt inte! Det är så konstigt, för fattar inte hur jag kan gå ner i vikt. Tycker ju att jag äter. Kan skriva vad jag har ätit idag tex.

2 knäcke mackor (35 kcal/styck), några ostskivor, chokladmilkshake, kyckligvingar, 1 morot, nötter, 2 rostemackor. Tror nog det var det.

Och här omdagen åt jag kakor, mjölkchoklad osv osv. Och gick ändå ner? Fattar ingenting!! Undrar vad jag väger imorgon! nej nu ska jag städa rummet sen skall jag göra mina magövningar och till slut krypa ner i en nybäddad härlig säng!


Halloj!

Haha, jag bara går ner i vikt.. Och äter massa onyttigt... och tränar inte. Typ. Bara 10 min magträningar och ridning.
Tydligen utsöndrar kroppen något när man är deprimerad som gör att man går ner i vikt.
Jag klagar inte, snart kommer jag nog få se 48 på vågen.

Morgonvikten: 49.5 (har mens nu också tillochmed)

Tänker ta nya mått när jag har nått en liten 48a. Men liten menar jag under 48.5.

Hm..

Alltså, jag har haft helt fullt upp... av vad tänker ni? Deppa.
I förra veckan lämnade min pojkvän mig för ett tag. Det känns skit.
Så nu ligger jag nere på 49.6. har ingen matlust alls. Eller lite bättre har det varit idag. Men dem andra dagarna har bara varit skit. Orkar inte direkt skriva. men jag har inte failat eller lämnat er, orkar bara inte blogga just nu.

Kärlek på er tjejer, snart är det sommar!

Morgonvikt

morgonvikten idag var 50.2
Klar förbättring! Ska sova hos min pojkvän inatt, så kommer inte kunna väga mig imorgon bitti. Funderar på att inte äta något tills jag kommer hem så jag kan få veta min vikt då istället. Slutar liksom skolan väldigt tidigt, redan vid lunch så då åker jag direkt hem... Får nog bli så! Vill verkligen se fyran igen... Men lär ju aldrig klara mitt mål 48.X... Men aja.. Förlåt för tråkiga inlägg... Sitter i skolan.

Ha en bra dag! Puss

Helvete

Fattar INGENTING vad som händer med min kropp!! Jag åt typ ingenting igår, sen kunde jag inte låta bli att spy upp min kvällsmat som var typ yoggi med flingor och banan i. Kunde inte låta bli. Men spydde inte allt...
Vågen i morse :50.7???? ALLTSÅ??? Vad fan är problemet?
Har ätit frukost idag, lite.
Inget mer nu. Vatten. Cola zero. Hatar mitt liv.

Måndag, ny vecka skönt!

Spydde min frukost. Nu har jag ångest. Inte över att jag åt. Över att jag spydde.
Håller jag på att gå för långt? "JAAA" skriker det inombords.
Jag är ju ingen mia. Jag spyr ju upp det ynkliga jag äter. Jag vill inte gå ner på det sättet. Nej! Idag får jag inte spy mer. Nu känner jag mig bara äcklig, surt i halsen och håret känns fettigt (även fast jag duschade igår kväll).
Jag orkar inte klä på mig ordentligt idag...

Känns som att spyan skulle komma när som helst snart, av sig själv, det vattnas i munnen. Usch. Hatar detta!
Men imorgon ser jag 49.x, då blir jag nog mer peppad igen!

Idag har jag äntligen fått ridhuskort igen, så nu slipper jag tjuvrida i ridhuset. Så idag ska jag och ponnyn ta ett riktigt långpass efterskolan, sen kommer älskling. Sen blir det powerwalk minst 40min på kvällen.


Kram på er allihopa!


RSS 2.0